Tijdloze, ongedwongen en pure fotografie vól emoties en details; ik leg met alle liefde jullie liefdesverhaal vast. Voor nu en later! 

L O V E  N E V E R  F A I L S 

love never fails

Website Assets-Arch Outline

Met alle liefde leg ik jullie bruiloft vast, precies zoals het is en met veel oog voor detail. We doen een prachtige, en vooral ongedwongen, fotoshoot samen, en ik leg ook al die toffe en bijzondere momenten voor jullie vast. Dat begint al 's ochtends vroeg wanneer jij je jurk eindelijk aantrekt en de kriebels in je buik de overhand nemen, omdat je je aanstaande bijna gaat ontmoeten. Ik ga graag de hele dag met jullie mee, zodat ik voor jullie een zo compleet mogelijk verhaal kan maken, voor nu en later. 

Op zoek naar een trouwfotograaf?
Jullie zoektocht eindigt hier.

Ik ben Lianne (ik luister ook naar Lee/Li/Lietje), trouwfotograaf uit Apeldoorn, gek op wijntjes drinken, lekker (uit-)eten, de natuur - blablabla je kent het wel. Maar voor nu even geen standaard voorstelrondje, je wilt immers de échte persoon achter FOTOGRAFIE DOOR LIANNE leren kennen toch? Daarom verzamelde ik wat interessante, bijzondere en grappige weetjes over mijzelf.

Ik ben een nature lover, bakfietsmoeder, interiorjunkie en heb een zwak voor liefdesverhalen 

Ik ben Lianne en ik help bruidsparen met het vastleggen van alle toffe herinneringen van jullie bruiloft.

Hi!

de natuur

fijne momenten samen

oprechte emoties

het leven

Tijdloze, ongedwongen en pure fotografie voor de liefhebbers van 

Welk liefdesverhaal willen jullie je voor altijd blijven herinneren?

Mark & Wendy

"Wat een fantastische fotografe! We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze om Lianne onze bruiloft te laten fotograferen. We zijn erg blij met het eindresultaat. Ze heeft de juiste momenten vastgelegd, zelfs die ons waren ontgaan. Erg leuk om later terug te zien. Daarnaast maakt Lianne veel gebruik van de natuur op de foto's, wat erg goed paste bij onze buitenbruiloft. Super bedankt Lianne!"

"Wat een fantastische fotografe!"

Ruud & Suzanne

"Lianne is een goede, lieve en integere fotografe. Ze denkt goed mee en weet bijzondere verhalen in een mooi beeld vast te leggen. Wij zijn onwijs blij met onze foto's. Deze zijn veelal niet geposeerd, maar heel ongedwongen en spontaan. Lianne weet heel goed de liefdevolle, bijzondere momenten vast te leggen. Daar waar niemand door heeft dat ze je fotografeert. We kunnen iedereen Lianne aanbevelen!! ."

"Lianne weet heel goed de liefdevolle, bijzondere momenten vast te leggen"

Roy & Janita

"Lianne heeft onze trouwdag gefotografeerd en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Haar stijl van fotografie vertegenwoordigde één op één onze wensen en we kijken nog bijna dagelijks terug naar onze prachtige foto’s waarvan wij en veel mensen op dat moment niet gemerkt hebben dat ze gemaakt werden. Lianne is een echte aanrader om er als fotograaf bij te hebben op je bruiloft!"

"Lianne is een echte aanrader om er bij te hebben op je bruiloft!"

lieve
woorden

Tijdloze, ongedwongen en pure fotografie vól emoties en details; dat is hoe ik mijn werk omschrijf en wat ik belangrijk vind om met je te delen. Ik fotografeer met alle liefde jullie liefdesverhaal en heb een zwak voor bruiloften. Dit is dan ook wat ik het allerliefst fotografeer en waar mijn focus ligt.

Sinds ik zelf mama ben, ben ik ook érg gevoelig voor baby's, zwangere buiken en kleine familie's. Ik weet nu namelijk meer dan ooit hoe belangrijk het is om samen toffe herinneringen te maken en die ook vast te leggen. De tijd gaat zo snel! 

Ik leg met alle liefde jullie liefdesverhaal vast. Voor nu en later!

Mijn werk

Wil je weten of ik jullie datum nog beschikbaar ben, meer informatie of gezellig een kennismakingsgesprek inplannen? 

mag ik jullie liefdesverhaal vastleggen?

mag ik jullie liefdesverhaal vastleggen?