Ik ben een
nature lover, bakfietsmoeder, interiorjunkie en heb een zwak voor liefdesverhalen 

Ik ben een creatieve duizendpoot met een grote liefde voor fotografie en het vastleggen van liefdesverhalen. Mama van Fien & Moos en getrouwd met Erik. Samen kochten wij een oud klushuis in Apeldoorn dat we volledig hebben verbouwd. Nu wonen we hier samen als gezin vergezeld door onze kat Pivo (= biertje in het Tsjechisch). 

Niet zomaar een fotograaf, maar een verhalenverteller.

Ik ben LIANNe

little lee

Hi!

Foto: fotovansam

De liefde voor fotografie zat er  al vroeg in. Ik herinner me nog goed dat ik altijd in de weer was met de camera van mijn ouders. Eerst nog analoog en later digitaal, waarna ik ook begon met het bewerken van mijn foto’s en later zelf mijn eerste spiegelreflex kocht. Ik heb mezelf alles aangeleerd, maar liep op een bepaald moment vast qua techniek. De camera deed niet altijd wat ik wilde en dat was nogal frustrerend! Ik volgde een uitgebreide cursus en dat beviel zo goed dat ik ben bijven plakken en vervolgens ook ben gaan studeren aan de Fotovakschool.

Nu ben ik onwijs dankbaar dat ik van deze fantastische hobby mijn werk heb kunnen maken. Het is echt genieten wanneer alles samenkomt en ik jullie liefdesverhaal mag vastleggen. En naast alle waardering en lieve woorden van 'mijn' bruidsparen voel ik mij ook erg vereerd met de waardering van professionals uit het vak tijdens mijn nominatie voor de Bruidsfoto Award 2020!

Mijn verhaal

Ik ben een zogenaamde ‘interiorjunkie’. We hebben een klushuis, dus ik kan m’n ei hier helemaal in kwijt. Ik vind het superleuk om creatieve oplossingen te bedenken, iets nieuws te maken en alles mooi te stylen. 

"Interiorjunkie"

Crazycatlady! Jawel. Ik heb zelf een hele leuke kat rondlopen thuis, maar elk poezenbeest dat ik onderweg tegenkom krijgt een prrttt en een aai van mij. Het is stiekem zelfs zo erg dat als ik thuis m’n auto parkeer de buurkat al komt aanrennen vanaf de overkant.

"Crazycat lady"

Ik leg je feilloos uit wat buitenspel is. Ik hou van voetbal en heb zelf ook jarenlang gevoetbald. Op mijn plekje als linksbuiten, en soms als spits, streed ik elke week mee voor de 3 punten. Tegenwoordig moedig ik vooral aan vanaf de bank en heel soms in real life. Voor de liefhebbers onder ons: AZ!

"Buitenspel"

Stipjes zijn mijn obsessie. Het maakt niet uit of het inpakpapier, behang, een kledingstuk of een vloerkleed is - I LOVE IT! Het liefst wil en combineer ik het allemaal, maar toen ik eens liefkozend mevrouw Stip werd genoemd ben ik daar maar mee gestopt. Nu iets subtieler, maar de liefde blijft bestaan. Gelukkig heb ik kinderen op wie ik , nu nog, helemaal los kan gaan!

"Mevrouw Stip"

weetjes over mij

Website Assets-Arch Outline

"Verhalen vertellen door middel van beeld heeft mijn hart!"

Ik fotografeer met alle liefde jullie verhaal en ben gék op mooie beelden, mensen en fijne details. Ik voel me elke keer weer bevoorrecht als ik jullie, mooie mensen, ontmoet en jullie liefdesverhaal mag fotograferen. 

Voor jullie ben ik meer dan slechts een fotograaf. Ik leg het verhaal van jullie dag vast en dat gaat verder dan simpelweg ‘even klikken’. Dat doe ik graag met oog voor het verhaal en alle details, met hier en daar wat creativiteit en een artistiek sausje. Maar ik ben ook degene die graag met je meedenkt en je helpt met het indelen van jullie dag, tijd en planning. En ik ben de persoon die soms voelt als een vriendin; (letterlijk vaak) dichtbij en vertrouwd.


Foto: lott's

Meer dan ‘slechts een fotograaf’ betekent dat je mij in de praktijk kunt treffen met een auto volgepropt met helium-ballonnen, omdat het bruidspaar hier geen plek meer voor had in de trouwauto. Ik fix regelmatig corsages met een knipje of schuifje, ben vaak een aanspreekpunt voor andere leveranciers omdat ik zo lekker op de hoogte ben van jullie dagplanning, wensen en schema’s.

Ik ben het luisterend oor voor zenuwachtige, lieve mama’s en weet hoe een corsage gedragen moet worden. De bruidegom zet ik altijd even op de juiste plek, voor het perfecte uitzicht op zijn bruid die komt aanlopen tijdens de ceremonie, en ik zorg er zelfs voor dat de backdrop op de plek van de ceremonie staat in plaats van in een vergeten hoekje. Ja, waar gebeurd! En daar was de ceremoniemeester me achteraf erg dankbaar voor! Ach ja, een fotograaf ziet altijd alles, toch? 

Ik zie ernaar uit om júllie te leren kennen!