Ik ben een
nature lover, bakfietsmoeder, interiorjunkie en heb een zwak voor liefdesverhalen 

Ik ben een introverte creatieveling met een grote liefde voor fotografie en het vastleggen van liefdesverhalen. Mama van Fien (2) & Moos (0) en getrouwd met Erik. Samen kochten wij een oud klushuis in Apeldoorn dat we volledig hebben verbouwd. Nu wonen we hier samen als gezin vergezeld door onze kat Pivo (= biertje in het Tsjechisch). 

Niet zomaar een fotograaf, maar een verhalenverteller.

Ik ben LIANNe

Over mij

little lee

Hi!

Aah, dit is toch schattig? Toen al in de weer met een cameraatje. De liefde voor fotografie zat er  al vroeg in. Ik herinner me nog goed dat ik altijd in de weer was met de camera van mijn ouders. Eerst nog analoog, met een rolletje om weg te brengen. Ik weet nog hoe ik dan vol spanning in de winkel stond om de foto’s af te halen en natuurlijk meteen te bekijken. 

Later digitaal, waarna ik ook begon met het bewerken van mijn foto’s en later zelf mijn eerste spiegelreflex kocht. Ik heb mezelf toen alles aangeleerd, maar liep op een bepaald moment vast qua techniek. De camera deed niet altijd wat ik wilde en dat was nogal frustrerend! Ik volgde een uitgebreide cursus en ben later ook gaan studeren aan de Fotovakschool.

En nu ben ik dankbaar dat ik van deze fantastische hobby mijn werk heb kunnen maken! Het is echt onwijs genieten wanneer alles samenkomt en ik jullie liefdesverhaal mag vastleggen.

Mijn verhaal

Website Assets-Arch Outline

bakfietsmoeder, crazycatlady verliefd op man + stipjes

Lianne;

leer me kennen

Verhalen vertellen door middel van beeld heeft mijn hart! Ik fotografeer met alle liefde jullie verhaal en ben gék op mooie beelden, mensen en fijne details. Ik voel me elke keer weer bevoorrecht als ik jullie, mooie mensen, ontmoet en jullie liefdesverhaal mag fotograferen. 

Ik geloof ENORM in het huwelijk en in de liefde! Jup, juist (ik noem het liever zélfs) in deze tijd. Uit ervaring weet ik hoe geweldig het is om te trouwen met de liefde van je leven. Zelf ben ik inmiddels 9 jaar getrouwd en tijdens de voorbereidingen van mijn eigen bruiloft begon het te kriebelen om ook bruiloften te gaan fotograferen.

Voor jullie ben ik meer dan slechts een fotograaf. Ik leg het verhaal van jullie dag vast, voor nu en later en dat gaat verder dan simpelweg ‘even klikken’. Dat doe ik graag met oog voor het verhaal en alle details, met hier en daar wat creativiteit en een artistiek sausje. Maar ik ben ook degene die graag met je meedenkt en je helpt met het indelen van jullie dag, tijd en planning (want: zoveel ervaring!). En ik ben de persoon die soms voelt als een vriendin; (letterlijk vaak) dichtbij en vertrouwd.

Meer dan ‘slechts een fotograaf’ betekent dat je mij in de praktijk kunt treffen met een auto volgepropt met helium-ballonnen, omdat het bruidspaar hier geen plek meer voor had in de trouwauto. Ik fix regelmatig corsages met een knipje of schuifje, ben vaak een aanspreekpunt voor andere leveranciers omdat ik zo lekker op de hoogte ben van jullie dagplanning, wensen en schema’s. Ik ben het luisterend oor voor zenuwachtige, lieve mama’s en weet hoe een corsages gedragen moet worden. De bruidegom zet ik altijd even op de juiste plek, voor het perfecte uitzicht op zijn bruid die komt aanlopen tijdens de ceremonie, en ik zorg er zelfs voor dat de backdrop op de plek van de ceremonie staat in plaats van in een vergeten hoekje. Ja waar gebeurd! En daar was de ceremoniemeester me achteraf erg dankbaar voor! Ach ja, een fotograaf ziet altijd alles, toch? ;-)

Ik ben een zogenaamde ‘interiorjunkie’. We hebben een klushuis, dus ik kan m’n ei hier helemaal in kwijt. Ik vind het superleuk om creatieve oplossingen te bedenken, iets nieuws te maken en alles mooi te stylen. 

"Interiorjunkie"

Crazycatlady! Jawel. Ik heb zelf een hele leuke kat rondlopen thuis, maar elk poezenbeest dat ik onderweg tegenkom krijgt een prrttt en een aai van mij. Het is stiekem zelfs zo erg dat als ik thuis m’n auto parkeer de buurkat al komt aanrennen vanaf de overkant.

"Crazycat lady"

Ik leg je feilloos uit wat buitenspel is. Ik hou van voetbal en heb zelf ook jarenlang gevoetbald. Op mijn plekje als linksbuiten, en soms als spits, streed ik elke week mee voor de 3 punten. Tegenwoordig moedig ik vooral aan vanaf de bank en heel soms in real life. Voor de liefhebbers onder ons: AZ!

"Buitenspel"

Ik heb een obsessie met stipjes. Het maakt niet uit of het inpakpapier, behang, een kledingstuk of een vloerkleed is - I LOVE IT! Het liefst wil en combineer ik het allemaal, maar toen ik eens liefkozend mevrouw stip werd genoemd ben ik daar maar mee gestopt. Nu iets subtieler, maar de liefde blijft bestaan. Gelukkig heb ik kinderen op wie ik , nu nog, helemaal los kan gaan!

"Mevrouw Stip"

weetjes over mij

Ik zie ernaar uit om júllie te leren kennen!